Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalkozásoknak spórolás képes leírás - Spórolás.tlap.hu
részletek »

Vállalkozásoknak spórolás - Spórolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sporolas.tlap.hu » Vállalkozásoknak spórolás
Keresés
Találatok száma - 13 db
Ablakszigetelés

Ablakszigetelés

Bizonyára már ön is tudja,hogy az ajtón-ablakon rengeteg energia távozik el,ha nem megfelelően vagy egyáltalán nincsenek szigetelve. Sok ember anyagi okokból nem cserélhet ablakot,ezért az általunk ajánlott technológia ezt a problémát oldja meg. Az ablakok javításával szigetelésével tökéletes légzárást lehet elérni. A szigetelés anyaga szilikon,ami a réseket teljes mértékében kitölti,ezáltal megszűnik a huzat javul a hőérzet. Önmagában a szigetelés nem biztos hogy elegendő,ezért a lehetőségek és az igények szerint elvégezzük az ablakok passzítását, beállítását. Néhány érv a szigetelés mellett: A beépített szilikon szigetelő profil egy egyszerű esztétikus megoldással szünteti meg a nyílászárón keresztüli légmozgás 70-80%-át. * 15-20% fűtésköltség megtakarítást eredményez.

Cafeteria

Cafeteria

Az adómentesen illetve adókedvezményesen adható béren kívüli juttatásnak számító utalványok előnye, hogy akár 65%-os megtakarítást érhet el vele cége. Utalványainkkal a felhasználók is jól járnak, hiszen országos lefedettségű, 65.000 egységből álló beváltóhelyi hálózatunkban ugyanúgy költhetik el az utalványokat, mintha készpénz lenne, sőt akár 5-15%-os beváltóhelyi kedvezményt is igénybe vehetnek akcióink keretében.

Kedvezményes kftalapítás

Kedvezményes kftalapítás

A Cégjegyző Kft vállalja gazdasági társaságok alapításának, módosításának teljes körű ügyintézését. Segítőkész munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy Ön elégedetten távozzon irodánkból. Ha irodánkat bízza meg cégének megalapításával, megspórolhatja a kft alapítás ügyvédi munkadíját. További részletekért látogassa meg weboldalunkat.

Költségcsökkentés

Költségcsökkentés

A gazdasági válság nehézségeket okoz a vállalkozások és a települési Önkormányzatok számára. A működőképesség megőrzése és a fejlesztések megvalósítása mindannyiunk érdeke. A válság túlélése a célunk. A jelenlegi jogszabályi helyzet elemzése után arra a megállapításra jutottunk, hogy sokkal többet tudnánk egymásnak segíteni, mint gondoltuk.

Könyvelési tippek

Könyvelési tippek

Gondok vannak a könyveléseddel? Kíváncsi vagy, hogyan lehet megoldani egyszerűen és törvényesen? Ingyenes cikkeinkből és hírlevelünkből ezt gyorsan megtudod. Minden ami könyveléssel és vállalkozással kapcsolatos.

Link építés

Link építés

Link építése cégeknek, gyorsan egyszerűen, hogy minél jobb keresési találatot érjenek el a google keresési rendszerében. Minél több oldal mutat cégének az oldalára, annál jobban szeretik a keresők. Pár kattintás, és máris 30 oldal mutat az ön oldalára.

Olcsó linkmarketing szolgáltatás

Olcsó linkmarketing szolgáltatás

A linkmarketing az egyik leghatékonyabb módszer arra, hogy honlapja ismertebbé és látogatottabbá váljon az internetezők körében. Minél több releváns link mutat az Ön weboldalára, annál nagyobb az esélye annak, hogy a világhálót böngészők rátalálnak. Ha növelni szeretné honlapja minőségi látogatóinak számát, forduljon hozzánk bizalommal.

Pályázat

Pályázat

Az Ön projektjét részletesen elemezve az Önnek leginkább megfelelő pályázatot keressük meg. Több mint 10 éves tapasztalattal, kimagasló szakmai színvonalon készítjük el az Ön pályázatát. Pályázataink rendszeresen kimagasló, 97% fölötti sikerarányt érnek el. Az Ön pályázatának sikerességére garanciát vállalunk. Pályázatának utógondozását is vállaljuk, és maximális figyelemmel kezeljük. 5000 ügyfél bizalmát már megnyertük!

Pénzváltás kedvező árfolyamon

Pénzváltás kedvező árfolyamon

A Centrum Change pénzváltó Budapest belvárosában, kedvező árfolyammal várja ügyfeleit. Szolgáltatásaink közé tartozik: valuta vétel és eladás, valamint konvertálás más valutára. A lehető legjobb árfolyamot, illetve diszkrét, pontos kiszolgálást biztosítunk minden ügyfelünknek. Magánszemélyek, cégek, intézmények/iskolák, csoportok számára nagyobb összeg esetén - megbeszélés alapján - egyedi árfolyamot alkalmazunk. Weboldalunkon nyomon követheti a napi friss árfolyamokat és tájékozódhat kedvezményeinkről.

Hirdetés
Rendezvény

Rendezvény

Cégünk rendezvényszervezéssel és PlayStation eszközök rendezvényes bérbeadásával, üzemeltetésével foglalkozik. A cégünknek kizárólagos jogában áll a promóciós célú PlayStation, szoftver- és eszközfelhasználás Magyarország teljes területén.

Siker tervezés

Siker tervezés

A karrier vagy vállalkozás gyorsításának lehető legbiztosabb módja azoknak, akik tudják, hogy 100%-os felelősség nélkül nem fog menni. A legszörnyűbb büntetés, amit egy embernek ki lehet találni, az, hogy késő öregkorában arra kényszerítik, hogy naponta többször egy olyan filmet nézzen végig, amely azt mutatja be, hogy milyen élete lett volna, ha mert volna hinni az álmaiban és mert volna tenni értük.

Spórolás elbocsátás nélkül

Spórolás elbocsátás nélkül

Spórolás elbocsátás nélkül: Hr tippek költségcsökkentésre. A kicsi vállalkozásoknál, ahol csak néhány alkalmazott dolgozik, különösen nehéz létszámleépítésről dönteni. Aki csak teheti, megpróbál más megoldást választani. Gerlei Béla, az oldal Hr szakértője néhány hasznos tippel szolgál olvasóinknak a munkatársak megtartása, és a lehető legjobb munkamorál megőrzése érdekében:

Takarítsa meg az iparűzési adót

Takarítsa meg az iparűzési adót

Az iparűzési adó jelentős terhet jelent a vállalkozások számára, melyet a helyi önkormányzat szed be. Viszont vannak az országban olyan települések, melyek a munkahelyteremtés érdekében mentesítik a céget ezen adó megfizetése alól. A Cégjegyző Kft segítséget tud nyújtani Önnek abban, hogy áthelyeztesse székhelyét az iparűzési adó mentes Pándra.

Tuti menü