Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Spórolási tippek képes leírás - Spórolás.tlap.hu
részletek »

Spórolási tippek - Spórolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sporolas.tlap.hu » Spórolási tippek
Keresés
Találatok száma - 7 db
A spórolás 25+1 trükkje

A spórolás 25+1 trükkje

A spórolás 25+1 trükkje: energia és pénz megtakarítási tippek. Kis odafigyeléssel is spórolhatunk a családi büdzséből jó pár ezer forintot, ráadásul sokat tehetünk környezetünk megóvásáért is. Ésszerű megoldások.

Hogyan kell spórolni?

Hogyan kell spórolni?

Spórolni nem könnyű, ugyanakkor számos lehetőség adódik havi kiadásaink eredményes csökkentésére. Ha viszont nem jövünk ki havi fizetésünkből, vagy valamire gyűjteni szeretnénk, akkor mindenképpen célszerű spórolni. A spórolás néha befektetéssel is jár, a közüzemi számlák csökkentése érdekében például érdemes energiatakarékos eszközökbe beruházni, melyek többletköltsége akár 1 év alatt megtérülhet.

Mennyit spórolhatok?

Mennyit spórolhatok?

Mennyit spórolhatok? - a takarékos emberek ötletekkel teli magazinja. Váljon el: de csak papíron, és élvezze a kedvezményeket. Áfa visszaigénylés főnöki segítséggel. Alkutechnikák. Szívességbankok. A friss számot keresse az újságárusoknál!

Pénzvisszatérítés a vásárlások után

Pénzvisszatérítés a vásárlások után

Visszakapható pénz a hétköznapi vásárlások után. Mindannyian szeretnénk minél kevesebbet fizetni azokért a termékekért és szolgáltatásokért, melyek meghatározzák mindennapi életünket. Költségeink úgy is csökkenthetők, hogy a vásárlások után folyamatosan pénzt kapunk vissza, így megtakarításra tehetünk szert.

Spórolás Ikea kártyával

Spórolás Ikea kártyával

Szerezzen be ingyenes Ikea Family kártyát, melyet az Ikea-ban tud kedvezményesen használni. Kedvezményes vásárlás, ingyenes papírtáska. Ingyen Ikea Family Live c. magazint egy évben 4 alkalommal. Hétköznap ingyen tea, kávé.

Spóroljon családjának!

Spóroljon családjának!

Mit szólna, ha havonta 15-20 ezer forinttal többet költhetne, havonta ennyivel több maradna a kasszában! A munkatársainktól kapott ingyenes spórolási tippek segítségével rendszerezheti pénzügyi dolgait. A rendszerezés eredménye a spórolás. Nem is hinné, hogy mennyit! Pusztán a meglévő pénzügyi szolgáltatásainak (lakásbiztosítás, bankszámla, kötelező) átvizsgálásával havi több 10.000 Ft is megtakarítható. Próbálja ki!

Többet szeretnél spórolni? Itt egy megoldás!

Többet szeretnél spórolni? Itt egy megoldás!

Eleged van abból, hogy a nehezen megkeresett jövedelmed mindig elpazarlod? Többet szeretnél félretenni? Fogalmad sincs, hova folyik el a pénzed? A tehetős élet eléréséhez először is rendet kell tenned a pénzügyeidben. Vezess háztartási naplót, tervezd meg költéseidet. A RoyalCashflow alkalmazás használatával mindezt díjmentesen, interneten keresztül, biztonságosan megteheted, mindig tudhatod, mikor, mire, mennyit költöttél. Vezesd bevételeid, kiadásaid és tegyél egy lépést a pénzügyi szabadság felé!

Tuti menü