Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Spórolás blogok képes leírás - Spórolás.tlap.hu
részletek »

Spórolás blogok - Spórolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sporolas.tlap.hu » Spórolás blogok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Hogyan spóroljunk pénzt okosan?

Hogyan spóroljunk pénzt okosan?

Tudtad, hogyha háztartási naplót vezetsz, akkor pénzt spórolhatsz? Ez csak az egyik ötlet a blogomból, ahol rendszeresen teszek közzé spórolási tippeket ötleteket, Új rovatom is van, amit olvasóim küldenek be, így spóroltok Ti címmel. Valamint rendszeresen olvashatsz olyan programokról amik ingyen vannak vagy nagyon olcsó. Te mire költenél el havi pár ezer forintot, amit kényelmesen megtakaríthatsz némi odafigyeléssel? Kattints a linkre és spórolj tudd meg, mik azok az egyszerű technikák, amivel akár havi több ezer forintot is megspórolhatsz

Praktikák Otthon

Praktikák Otthon

Számos problémával foglalkozunk, de a témák a háziasszonyok körül forognak. A spórolás minden téren előkerül, de ami a legfontosabb az is kiderül hogyan szervezd meg az életedet, hogy ne érjen meglepetés. Lehetőség van arra hogy megismerjék a te történeted vagy épp az ötleteid, részletek az oldalon. Ne hagyd ki az ingyenes mini tanfolyamot se!

Spórolási határidőnaplóm

Spórolási határidőnaplóm

Az én új évi fogadalmam, hogy ebben az évben ésszerűbben költekezek, spórolni fogok. Bár nem élünk rosszul, valahogy sosem sikerül félre tenni semmit. Az év végére egy havi tartalékot szeretnék képezni. Ehhez motivációnak irom ezt a naplót, és várom a segitségeket az olvasóktól. Remélem másoknak is tudok segiteni a spórolásban, ha nem is tanácsokkal, de ötletekkel a takarékoskodáshoz. Minden bejegyzésre egy spórolási tipp, technika jut, amivel takarékoskodni tudok én is és az olvasók is. Nagyon örülök minden olvasói segitségnek a takarékoskodás témakörében.

Spórolási tippek

Spórolási tippek

Könnyű mondani, hogy spóroljunk, de hogyan? Mindenkinek más az, amiből tud(na) spórolni (ha akarna), így minden lehetséges tippet érdemes elolvasni. Lehet, hogy elsőre legyintesz, de a sok kicsi sokra megy mondásunk nagyon igaz és ha igazán spórolni akarsz, pont azokkal a legkönnyebb kezdeni, amik folyamatosan spórolnak neked (még ha nem is azonnal tízezreket). Mi megmutatjuk, miből érdemes és hogy mi hogy csináljuk. Az oldalon találkozni fogsz kipróbált, tesztelt tippekkel, melyekről véleményt írunk, illetve friss hírekkel a témában. Spóroljunk együtt! :)

Spórolási tippek, trükkök

Spórolási tippek, trükkök

Kicsiny, de lelkes csapatunk célja bizonyítani, némi odafigyeléssel és tervezéssel akár havi tízezer forintot is meg tudunk spórolni, anélkül, hogy még több dologról kellene lemondanunk, még szorosabbra kellene húznunk a nadrágszíjat. Az oldalon olyan tippeket, trükköket igyekszünk bemutatni, melyekkel egyszerűen és könnyedén csökkentheted a kiadásokat, és tanácsokat olvashatsz, melyek segítenek, hogy a pénz ne folyjon ki láthatatlanul a kezeid közül. Saját tapasztalataikat mondjuk el, melyek mindenkinek segíthetnek, hiszen a mottónk: Spórolni mindenki tud!

Spórolj blog

Spórolj blog

Spórolj blog - A hivatalos spórolás blog oldal Számos olyan lehetőséget olvashatsz oldalunkon, mellyel akár 100.000,- Ft-ot is spórolhatsz éves szinten. Látogasd rendszeresen az oldalt, folyamatos frissítés történik, hogy a legújabb információkat megkapd.

Spóroljunk blog

Spóroljunk blog

Hogyan takarékoskodjunk? Tippek és ötletek az előző kérdésre. Megtakarítási tippek, hogy minél többet takaríts meg havonta. Takarékossági tippek kezdőknek és haladóknak. És még recepteket is kapsz cserébe...

Spóroló blog

Spóroló blog

Azoknak szeretném ajánlani ezt a blogot, akiknek a hónap végére már kenyérre is alig marad, de eddig mégsem takarékoskodtak.Tanácsaimmal a kicsi forintokat lehet megspórolni, mert azt mondja a közmondás. Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli.

Spórolós Blog

Spórolós Blog

A blogon spórolással, takarékoskodással kapcsolatos cikkek, videók, ötletek vannak. Saját, kipróbált ötletek, receptek is helyet kapnak a blogon. Szeretnék ezzel segíteni a többi háziasszonynak, akik keresik a lehetőségeket, hogy hogyan tudnának pénzt megtakarítani, hisz a jelenlegi helyzetben ez minden családot érint. Akciók, kuponok, kedvezmények is szerepelnek a blogon. Fontosnak tartom felhívni az olvasók figyelmét a költségek csökkentésére, legyen az rezsi költség vagy élelmiszer, szórakozás.

Tuti menü