Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pontgyűjtés képes leírás - Spórolás.tlap.hu
részletek »

Pontgyűjtés - Spórolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sporolas.tlap.hu » Pontgyűjtés
Keresés
Találatok száma - 3 db
Ökovilág webáruház

Ökovilág webáruház

Minden vásárlásért jutalom pontokat adunk. A pontok a vásárlás végösszege alapján számítjuk. Minden 200 Ft = 1 jutalom pont és minden jutalom pont = 10 Ft. Mit jelent ez Önnek? Ha 1000 Ft-ért vásárol kap 5 jutalom pontot, ami 5x10=50 Ft vásárlási kedvezményt jelent Önnek a következő vásárláskor. Ön dönti el mikor váltja kedvezményre a pontjait, amik az átváltásig folyamatosan összeadódnak. A pontok kupon formájában válthatók be.

Pointernet

Pointernet

A Pointernet oldalait látogatók részére lehetővé tesszük, hogy azonosítsák magukat. Az azonosítás célja a pontosabb statisztika készítése, és a visszatérő látogatók részére történő szponzori ajándékok, vásárlói kedvezmények, hírlevelek eljuttatása. Az azonosítás csak a Pointernet részére jelent információt. Az ajándékok sorsolás igénybevételével kerülnek átadásra.

PontCenter

PontCenter

Pontcenter a pontgyűjtés új korszaka. Egy igazi pontgyűjtő oldal, ahol kedvedre gyűjtheted pontjaid, és azokat értékes ajándékokra válthatod. Közösségi oldalunkon a pontgyűjtési lehetőségek mellett számos lehetőség kínálkozik időd hasznos eltöltéséhez.

Tuti menü