Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mobil spórolás képes leírás - Spórolás.tlap.hu
részletek »

Mobil spórolás - Spórolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sporolas.tlap.hu » Mobil spórolás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bell tron

Bell tron

A telefonálási díj csökkentése igen lényeges. Az alábbi költségcsökkentő módszerekkel, ill. ezzel a négy eszköz telepítésével lényegesen csökkentheti a havi telefonszámla díját. A cél az, hogy az Ön dolgozói mindenkit elérhessenek akit szükséges, ugyanakkor a költségeit optimális szinten tudja tartani.

Olcsó mobil

Olcsó mobil

égünk közel 10 éves tapasztalatával meghatározó szereplője Magyarország mobiltelefon piacának. 2005-ben elsőként hoztunk létre egy olyan virtuális piacteret, ahol vásárlóink összegyűjtve találkozhatnak a hazai mobilkereskedők kínálatával. A különböző boltok összefogása és adatainak kezelése rendkívül nehéz és összetett feladat, a több száz gazdára lelt mobil és elégedett vásárló azonban egyértelmű sikerünket mutatja. Folyamatos fejlesztéseinknek hála honlapunk az évek során egyre hatékonyabbá vált, legutóbb egy egyedi kereső- és szűrőfunkció beépítésével.

Pénz mobillal

Pénz mobillal

A Mobilpont egy rendszer és közösség, mely a hozzá regisztrált tagok részére jutalékot fizet, a rajta keresztül eljuttatott hirdetések elolvasása után. A rendszer egyedülálló Magyarországon, és több éve működik. Használata díjmentes, és a regisztráció bármikor lemondható, vagy módosítható.

Telenor

Telenor

Költségcsökkentési szolgáltatások a Telenor ügyfelei számára. Többek között a Családi csomag regisztrálását követően a csomaghoz regisztráló ügyfelek (családtagok) ingyen hívhatnak téged, és te is ingyen hívhatod őket. Továbbá páratlan szám, praktikum hétvége szolgáltatás is aktiválható.

Tuti menü