Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Energia spórolás képes leírás - Spórolás.tlap.hu
részletek »

Energia spórolás - Spórolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sporolas.tlap.hu » Energia spórolás
Keresés
Találatok száma - 26 db
Ablakszigetelés, ajtószigetelés

Ablakszigetelés, ajtószigetelés

A stílusos házak és épületek nyílászárói a legtöbb esetben tömör fából készültek, egyedileg. Idővel azonban megvetemednek, kiszáradnak és már nem szigetlenek megfelelően! Van azonban megoldás az ablakszigetelés és az ajtószigetelés megoldására, mégpedig nyílászáró csere nélkül, egyenes az Ön otthonában! Ha szeretne több energiát megtakarítani, akkor szigeteltesse le nyílászáróit. Tudjon meg többet a nyílászáró szigetelés témakörében honlapunkon!

Alumínium redőny

Alumínium redőny

15 év árnyékolástechnikai tapasztalattal vállaljuk épületek külső és belső árnyékolását, árnyékoló berendezések automatizálását. Igény szerinti egyedi árnyékoló megoldások. A redőny, napellenző, napernyő, zsalúzia, szúnyogháló mellett belső árnyékolók is, mint reluxa, roletta, szalagfüggöny, pliszéfüggöny, sávroló megtalálható kínálatunkban. Redőnyeink kiváló hő- és hangszigetelők. Alumínium redőnnyel a nyílászáró hőszigetelési értékét 0,2 W/nm K-val javíthatja. Zajszigetelő értéke Rw =36 Db .Mivel minden alkatrészük alumínium, így egyben mechanikai védelmet is nyújtanak betörés ellen. Különböző méretű lamellákkal kínáljuk a redőnynél jobb fényszabályozást biztosító zsaluziát. A napellenzők szerkezete alumínium profil, kötőelemei rozsdamentesek ezért megjelenésük esztétikus és ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Az árnyékot adó ponyva erős UV védelemmel van ellátva, vízlepergető és penészedésgátlóval impregnált. Belső árnyékolók között megtalálhatók a trópusi fából készült lamellás árnyékolók is.

Áramdíj csökkentés

Áramdíj csökkentés

Az Energiamenedzser képes olcsóbb áramhoz és gázhoz juttatni a vállalatokat, vállalkozásokat, nonprofit szervezeteket, stb. Cégünk nagymértékű megtakarítást ér el a vállalatok energiaköltségeiben (nagy fogyasztás esetén, akár milliós nagyságrendű összeget), azaz csökkenti azok villanyszámláit, valamint gázszámláit. Teljes körű lebonyolítást vállalunk az energiabeszerzéssel kapcsolatban, így a cégeknek az új, kedvezőbb árról szóló szerződéseket kell csak aláírniuk az energiaszolgáltatójukkal. Ha szeretné csökkenteni vállalata villamos- és gázenergia költségeit, vagyis sokat fizet az áramért és a gázért, keressen fel minket és mi készséggel állunk rendelkezésére.

Áramfogyasztás mérő

Áramfogyasztás mérő

Az eszköz az elektromos készülékek energiafogyasztásának mérésére és az áramköltségek kiszámítására szolgál. Funkciók: hálózati feszültség, áramerősség, teljesítmény, maximális teljesítmény, energiafogyasztás mérése. Az áramtarifa beállítása után megjeleníti az energiaköltséget is

Energia megtakarítás fa nyílászárókkal

Energia megtakarítás fa nyílászárókkal

Mutassa meg egyéniségét lakása berendezésében is! Személyre szabott fatermékeinkkel stílusos otthonná alakíthatja lakását. Fa beltéri ajtó, falépcső, sőt komplett konyhabútor egyedi tervek alapján. Vállaljuk kültéri fa nyílászárók készítését is. Nem kell ködös leírásokra, gyors és elnagyolt skiccekre hagyatkoznia, munkánk megkezdése előtt ingyenes 3D látványtervet kérhet tőlünk. Nemcsak a lakásbelsőt varázsolhatja újjá, dekorlemezes homlokzati burkolással a teljes épület friss külsőt kaphat. Nézzen körül nálunk!

Energiamegtakarítás Zöldtetővel

Energiamegtakarítás Zöldtetővel

Az ArchiGreen Zöldtető Kft. minimális környezeti terhelés mellett előállított, kimagasló minőségű magyar zöldtető rendszerével biztosít lehetőséget minél több extenzív zöldtető és intenzív tetőkert építésére, ezáltal a fűtési-hűtési energia csökkentésre, környezetünk élhetőbbé tételére. Innovatív, bevizsgált termékeink nemcsak a minőségükkel emelkednek ki, de az ár/érték arányukat tekintve is piacvezetők. Mindezek mellett kiemelkedő szolgáltatást nyújtunk, amit azonnal megtapasztalhat, amint felkeres bennünket.

Energiapersely

Energiapersely

Energiapersely-az Elmű-Émász energiatakarékossági programja. Mind a vállalkozások, mind a háztartások megtalálják azokat az energiatakarékossági megoldásokat, mellyel ésszerűbben tudják az energiát hasznosítani, és természetesen ezzel ezreket, tízezreket spórolni.

Energiatakarékos radiátor panel

Energiatakarékos radiátor panel

A Heatkeeper hatékonyságáról tanúskodik a több mint 10 millió eladott termék világszerte, Az energiatakarékos radiátor panel alapjában véve egy hő tükör, amelynek alkalmazása minimális beruházást igényel, és már az első fűtési szezonban megtérül. Jelenleg ár/érték arányban a leghatásosabb fűtési energiacsökkentési lehetőség, mind a lakosság, mint vállalati, ipari, intézményi környezetben. A Heatkeeper hatékonyságáról több nemzetközi tanúsító szervezet tanulmányain kívül, tanúskodik a több mint 10 millió eladott termék világszerte, olyan referenciákkal mint a New Yorki Empire State Building, a brit parlament, vagy neves angol egyetemek is.

Fűtsön kevesebből,szigeteljen!

Fűtsön kevesebből,szigeteljen!

Fűtsön kevesebből,szigeteljen!Hőszigetelő anyagok kereskedelme. Óvja környezetét! Szigetelje házát! Az épületének szigetelésével, nem csak fűtésköltségét csökkenti ,hanem a környezetünk megóvásához is hozzájárul! Utólagos hőszigetelő rendszerek és kiegészítői(lábazati indító,hálós élvédő,dübel stb).Homlokzati és lábazati vakolat,lépésálló polisztirol,zárt cellás polisztirol , Kőzetgyapot ,üveggyapot Szigetelő anyagok,kereskedelme.

Hirdetés
Hőszigetelés ötletek - hogy spórolj az enegiával

Hőszigetelés ötletek - hogy spórolj az enegiával

Amennyiben érdeklődik az energiamegtakarítás felől, fedezze fel hőszigetelés portálunkat, ahol megismerheti a legújabb és hagyományos hőszigetelés eljárásokat, mint az energiafelhasználás csökkentésének egyik hatékony és praktikus módját. Nézze meg, milyen ötletek, hasznos tanácsok vannak összegyűjtve, amit akár Ön is fel tud használni. Hőszigetelés és energiamegtakarítás: hőszigetelés.com.

Imv napkollektor

Imv napkollektor

Szeretne spórolni a használati melegvíz előállításának költségein? Vállalkozásunk célja hogy Ön is kompromisszumok nélkül minél hatékonyabban kihasználhassa a nap erejét. Az általunk forgalmazott napkollektorok ingyen melegvizet hoznak létra a nap energiáinak segítségével. A beépítésben profi csapatunk segít Önnek, akár tervezésről, technikai kérdésről vagy kivitelezésről van szó.

Ingyen melegvíz, gyors megtérülés

Ingyen melegvíz, gyors megtérülés

INGYEN meleg víz az Ön otthonába! Ne fizessen többet a meleg vízért! Használjon napkollektort és csökkentse a havi kiadásait. A napkollektor nem használ energiát. Se áramot, se gázt, se mást. Ingyen melegít Önnek meleg vízet! Ha magasak az áramszámlák, magas a gázszámla, csökkentse kiadásait napkollektor használatával. A napkollektor ára akár 1-1.5 év alatt megtérül. Napkollektor elérhető áron.

Költségcsökkentés szakképzett mérnöktől

Költségcsökkentés szakképzett mérnöktől

Épületgépész- és energiagazdálkodási tapasztalatom birtokában ajánlom fel szakmai tudásomat az Ön energiaköltségeinek csökkentésére valamint energiatakarékos megoldások megtervezésére, magánszemélyek és cégek számára is. Foglalkozok telekhatáron belüli víz-,gáz-,fűtéstervek elkészítésével, engedélyeztetésével, hőközpontok telepítésével, megújuló energiaforrásokkal (napenergia hasznosítás, hőszivattyú alkalmazása). Vállalom továbbá távfűtéses hőközpontok energialekötéseinek felülvizsgálatát, energetikai pályázatok megírását, illetve infravörös kamerás hőtérkép készítését meglévő épületek hőveszteség-helyeinek a megállapítására.

Lapostető szigetelés, Zöldtető

Lapostető szigetelés, Zöldtető

Elsősorban tetők szigetelésével foglalkozunk. Az úgynevezett bitumenes szigetelés az első számú tevékenységünk. Cégünk garanciákkal, mindenféle kiegészítő munkálatok mellett vállalja a szigetelést. Korrekt áron, korrekt munka, valódi garanciával. Ez a Faga-Bau minőség. weboldalunkat eléri: www.fagabau.com

LED - Ésszerű megoldás otthonába

LED - Ésszerű megoldás otthonába

Energiatakarékos és időtálló ledes izzók, szalagok, modulok, tápegységek és ledes lámpatestek széles kínálata várja Önt is a LEDcenter webáruházában. Termékeinkre pénzvisszafizetési garanciát és akár 3 év jótállást is biztosítunk. Válassza ki a kívánt fényforrásokat illetve kiegészítőket, és irány az online pénztár - a megvásárolt termékeket akár holnap kézhez is kaphatja! 30.000 Ft feletti rendelés esetén díjmentesen szállítunk Magyarország teljes területén és külföldön egyaránt. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Napelem pályázatokkal kapcsolatos információk

Napelem pályázatokkal kapcsolatos információk

Fontos és előtérbe sorolandó az energiák újrahasznosítása, a környezet védelme és a káros anyagok kibocsátásának minimalizálása. A Greenetik Retail Kft. ezekben nyújt segítséget mindenki számára. A napelemek forgalmazásában Osztrák társ vállalkozás szolgáltatja a minőségi alapanyagokat a cégnek. A magán személyeknek, a lakosság számára, valamint cégeknek is és továbbá önkormányzatok és környezet védelemmel foglalkozók számára is segítséget nyújtanak az éppen aktuális pályázatokkal kapcsolatos információk feltüntetésével a weblapon.

napelem.NET

napelem.NET

A Manitu Solar Kft. az egyik vezető napelemes cég Magyarországon, több éves gyakorlattal és nagyszámú referenciával az ország egész területén.Cégünk csak és kizárólag napelemekkel foglalkozik. Hiszünk abban, hogy magas minőségű munkát és folyamatos szakmai felkészültséget csak egy területre koncentrálva tudunk nyújtani.

Tuti menü